Політика конфіденційності

  1. Усвідомлюючи всю відповідальність щодо захисту Ваших персональних даних, Біржа праці ОТГ вживає усі необхідні заходи задля забезпечення конфіденційності інформації, наданої Користувачем, та безпечного її використання виключно в інтересах учасників процесу (відвідувачів сайту) та з метою досягнення цілей працевлаштування й пов’язаних з ними. Дані Умови діють для всіх інтернет-сервісів (надалі «Сервіси», кожен окремо — «Сервіс»), контрольованих проектом «Біржа праці ОТГ» (далі – Власник. Адреса: вул. Малопідвальна, 21/8 офіс 28, Київ, Україна), стосовно використання особистої інформації, наданої Вами під час відвідання сайту  https://otg.com.ua/та його порталів.
  2. Дані Умови є договором приєднання й використання Користувачем Сервісів та засвідчують його згоду з наведеними нижче умовами.
  3. Власник провадить обробку персональних даних Користувача у будь-який спосіб, який забезпечить належне надання Користувачу заявлених послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, що необхідні для належного надання послуг).
  4. Під час використання Користувачем будь-яких Сервісів Власник здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:
    • даних, що надаються Користувачем під час заповнення реєстраційних форм Сервісів та при використанні Сервісів;
    • файли cookie;
    • ір-адреси;
    • параметри та налаштування інтернет-браузерів.— параметри та налаштування інтернет-браузерів.
    1. В розділі «Довідка» на панелі інструментів більшості інтернет-браузерів Ви можете ознайомитися з інформацією щодо запобігання прийому нових «cookies» Вашим браузером або налаштування браузера для відхилення «cookies». У випадку відключення  «cookies» можливості Користувача у використанні функцій можуть бути обмежені.  Маркери звернень, використовувані на сайті, можуть бути пов’язані з персональними даними Користувача.
  5. Від моменту першого використання Користувчем Сервісу Власник включає дані Користувача до баз персональних даних користувачів сайту. Термін зберігання даних складає період, протягом якого Користувач використовує будь який Сервіс.
  6. Під час використання Користувачем Сервісів, на інтернет-сторінках Сервісів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у статті 4 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:
    1. системи обліку статистики відвідувань Сервісів (лічильники bigmir.net, Google Analytics тощо);
    2. соціальні плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);
    3. системи банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);
    4. інші ресурси.
  7. Власник вживатиме усі можливі заходи для забезпечення наданої Користувачем інформації та її використання виключно для досягнення зазначених на Сервісі цілей.
  8. Власник використовує знеособлені дані для цільового надання рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими критеріями; для проведення аналітичних досліджень та інших цілей, які відповідають меті діяльності Сервісу.
  9. Власник має право повністю або частково передати персональні дані/базу персональних даних, до якої включені персональні дані Користувача, третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сервіс; особам, що пов’язані /афілійовані з Власником; новому власнику Сервісу для обробки з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам Сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сервісі передбачено відповідний функціонал та це не суперечить положенням Закону України «Про захист персональних даних».
  10. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних» а саме:
    1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними і непорушними.
    2. Суб’єкт персональних даних має право:
      1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;;
      2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
      3. на доступ до своїх персональних даних;
      4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
      5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
      6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
      7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи наносять шкоду честі, гідності та діловій репутації особи;
      8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;
      9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
      10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
      11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
      12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
      13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.
  11. Обробка персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сервісів. Власник вживає усі передбачені законодавством заходи для захисту персональних даних Користувача, зокрема, обробка персональних даних здійснюється на обладнанні, що знаходиться в приміщеннях, які охороняються і мають обмежений доступ.
  12. Власник має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за цією адресою і будуть обов’язковими для Користувача через 10 днів від дня ої публікації.
  13. Використовуючи сайт jobcenter-otg.com.ua Ви погоджуєтесь з викладеними тут умовами конфіденційності. Якщо Ви не згодні з умовами конфіденційності, будь ласка, не користуйтеся Сервісами сайту jobcenter-otg.com.ua.

Календар подій

травень, 2019
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
15 березня 2019 року
початок: 09:00
15 березня команда Біржі праці ОТГ візьме участь у Форумі місцевого самоврядування у Львові, а також у зустрічі представників проектів, фінансованих Посольством Великої Британії в Україні.  Детальніше: Форум місцевого самоврядування

детальніше

Новини

2 травня 2019 року
У селі Пархомівка, що за 100 кілометрів від Харкова, розташований художній музей з унікальною колекцією творів мистецтва. Серед експонатів – картини всесвітньо відомих митців Пабло Пікассо, Каміля Піссарро, Казимира Малевича,…

детальніше

2 травня 2019 року
За словами Віталія Шакало, з шафраном є один недолік – його мало вирощують в Україні, тому не вистачає об’єму, щоб створити товарну партію на експорт. Щоб сформувати партію делікатесу на…

детальніше

10 березня 2019 року
15 березня команда Біржі праці ОТГ візьме участь у Форумі місцевого самоврядування у Львові, а також у зустрічі представників проектів, фінансованих Посольством Великої Британії в Україні.  Детальніше: Форум місцевого самоврядування

детальніше

Консультації та навчання

28 лютого 2019 року
Бо треба вибудовувати структуру, формувати штат, підготувати посадові інструкції, визначати зони відповідальності… Але це спростить роботу у майбутньому. Органи місцевого самоврядування і законодавство про працю. (ОМС) зобов’язані дотримуватися законодавства про…

детальніше

27 лютого 2019 року
У конкурсах на одержання грантів для реалізації локальних проектів розвитку – від енергозбереження до заміни системи водопостачання, від навчання – до цивілізованого поводження з відходами, від нової котельної – до…

детальніше

26 лютого 2019 року
ОТГ потребують фахових керівників. І ви можете стати магістрами – тепер є програма підготовки саме для об’єднаних громад. Ще кілька років тому про це не йшлося, та й зараз таких…

детальніше

Корисна інформація

28 лютого 2019 року
Чи зміниться підхід до працевлаштування в об’єднаній територіальній громаді? Чи допомагатиме ОТГ шукати роботу людям? Хто контролюватиме дії роботодавця і дотримання прав робітника? Як започаткувати власний бізнес і як винайматимуть…

детальніше

27 лютого 2019 року
Дехто обмежується оголошенням у газеті або «сарафанним радіо». Іноді спрацьовує, іноді – проблем не позбудешся… Щоб уникнути помилок – користуйтеся надійними ресурсами, не покладайтеся на випадкових рекрутерів або «знайомих знайомих»,…

детальніше

27 лютого 2019 року
У Постанові КМУ від 26.04.2017 р. № 295 "Деякі питання реалізації статті 259 Кодексу законів про працю України та статті 34 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", затверджено два…

детальніше